fbpx

Var femte kvinna lider av PCOS

Är du en av dem?
Kom igång kostnadsfritt idag!

Ovulais PCOS-app

PCOS-coachen i din ficka

Vår app är speciellt utformad för dig som är PCOS-patient. Den är en guldgruva av evidensbaserad kunskap om din diagnos och erbjuder stöd och vägledning för att hantera dina symptom. Vi sätter fokus på att hjälpa dig göra de nödvändiga livsstilsförändringarna som kan göra en verklig skillnad i din hälsa. Du förtjänar det bästa när det gäller PCOS-vård, och vi är här för att stötta dig varje steg på vägen. 

Prova kostnadsfritt, ladda ner den nu och låt oss hjälpa dig på vägen. 

Evidensbaserad information

Ta kontroll över din PCOS med tillförlitlig och aktuell information om din diagnos och behandlingar.

Personlig vägledning

Få råd och stöd för att hantera dina symtom och förbättra din livskvalitet.

Livsstilsförändringar

Upptäck hur små förändringar i din vardag kan ha stor inverkan på din PCOS-hälsa.

Symptomspårning

Håll koll på dina symptom och behandling så att du kan följa din hälsoutveckling.

Hitta stöd och gemenskap med andra kvinnor som förstår vad du går igenom.

Recensioner

Vad tycker andra om Appen?

0 +
Användare
%
UPPLEVER FÖRBÄTTRAD LIVSKVALITET REDAN EFTER FÖRSTA MÅNADEN​
%
Kundnöjdhet
"Det bästa med appen är kost- och träningsplanen. Det är vad jag har saknat eftersom jag inte har ekonomin att betala privat för dietist och PT''
Vera
2022
''Jag vill fortsätta använda appen för att få en bra och hållbar livsstil - framför allt när det gäller kosten. Appen känns som ett bra koncept för att lyckas.''
Caroline
2022
''Trodde att jag visste mer om PCOS men när jag började använda appen lärde jag mig mycket mer [...] man blir motiverad på helt annat sätt - man får en annan förståelse.''
Maria
2022

Ovulais nyhetsbrev

Registrera dig och få tips, kunskap och nyheter om PCOS och appen först av alla!

Bild på grundarna av Ovulai: Katarina, Sandra, Kristina och Leyla. 

Om Ovulai

Årets framtidslöfte 2023

Bild på grundarna av Ovulai: Katarina, Sandra, Kristina och Leyla. 

Vi är fyra teknikkvinnor som själva har kämpat med problem relaterade till vår mens-, gyn- och hormonhälsa. När vi såg att 90% av alla kvinnor upplever liknande utmaningar, kunde vi inte längre vänta på att en förändring skulle ske, utan tog saken i egna händer.

Därför startade vi Ovulai för att fylla en lucka inom vården för kvinnor som lever med kroniska tillstånd som endometrios, PCOS eller PMS/PMDS. Det tar lång tid att få en diagnos och därefter saknas ofta vägledning och stöd kring behandling eller egenvård. Idag börjar vi med diagnosen PCOS och har skapat den första PCOS-appen på svenska tillsammans med vårdexperter och en PCOS-community. Men vårt mål är att expandera till andra kroniska tillstånd och vara stödet mellan vårdbesöken för att säkerställa att alla kvinnor, oavsett deras besvär, får den hjälp de förtjänar.

 

Vi bygger produkten tillsammans med

Expertteam

Vi har ett team av experter som utvecklar det digitala programmet består av gynekolog, PCOS-forskare, leg. dietist, lic. personlig tränare och leg. psykolog med fokus inom kvinnohälsa, medans grundarna fokuserar på teknikutvecklingen.

Community

Vårt community har haft en central roll i utveckling av vår PCOS-app. Mer än 1500 personer har visat oss vägen genom olika undersökningar, användartester och feedback-samtal och appen är därmed helt efter deras önskemål. Joina vårt växande community nedan!

Utmärkelser

Stöd från