fbpx
Upplever du andra hälsobesvär? Klicka här!

Karriär

Öppna positioner

Möjligheter på Ovulai

Är du en frontend-utvecklare som vill arbeta för en god sak i en inspirerande startup-miljö? Vill du vara med och bygga en ny produkt från grunden och vara delaktig i alla aspekter av produktutvecklingsprocessen? Om detta låter intressant, tveka inte att höra av dig för att lära dig mer om denna position.

Är du intresserad av de senaste trenderna i sociala medier och vill skapa innehåll och påverka vårt varumärke och marknadsföringsstrategi?

Som vår Social Media Manager kommer du att ansvara för alla sociala mediekanaler, såsom Youtube, Instagram, Facebook, Linkedin och eventuellt TikTok. Du kommer att planera och leverera innehåll baserat på en definierad ”tone of voice” och delta i den strategiska planeringen för alla kanaler. Du kommer även att delta i planering av allt innehåll tillsammans med vår Content Creator en gång i veckan eller större planering en gång i månaden. Det är viktigt att du är analytisk och kan följa trender och KPI:er. Vi välkomnar alltid nya idéer och ser därför gärna att du har ett stort intresse för trender i sociala medier och jobbar hårt för att bli framstående. Behärskar både engelska och svenska är ett krav.

Är du student eller vill byta karriär och har en naturlig talang för färger och former och ett öga för digitala designtrender?

Vill du se en ny produkt komma till liv och arbeta nära affärs- och mjukvaruutvecklare i ett tidigt skede av startup? Om detta låter intressant, tveka inte att höra av dig för att lära dig mer om rollen!

Har du en annan färdighet, som inte är listad här, som du tror skulle vara värdefull för oss? Hör gärna av dig och låt oss veta hur du vill bidra!

Kontakta oss

Kontakta oss för att få mer information om rollen du är intresserad av