fbpx

Vi hjälper dig med PCOS.

87% av PCOS-patienter 
upplever brist på kunskap, vägledning och behandling från sina vårdgivare. 
Är du en av dem?

Ovulais PCOS-app

Upptäck stödet mellan läkarbesöken

j
l

89% av appanvändarna upplevde förbättring i välmående redan efter
1 månad med Ovulai.

"Vill fortsätta använda appen eftersom jag vill ha en bra och hållbar livsstil- framförallt när det gäller kosten. Appen känns som ett bra koncept för att lyckas."
Vera
Ovulai medlem
''Jag är mest taggad på att följa träningsprogrammet- vilket känns helt sjukt eftersom jag alltid hört av andra "gå ner i vikt" och det har känts jobbigt att komma igång eftersom det då känns som att man gör det för någon annan och inte för en själv. Och den här appen gör att det känns som att man gör livsstilsförändringarna för en själv."
Caroline
Ovulai medlem
''Kunde inte sluta läsa i första programmet "Kunskap om PCOS"- blev omedelbart indragen i den- var så lätt att läsa, ta sig vidare och svara på frågor. Kände att man fick makt/agentur över sin egna diagnos, kände "äntligen att det finns en app för det här".
Maria
Ovulai medlem

Du kan alltid testa Ovulais PCOS-app helt gratis i 7 dagar och avsluta prenumerationen när du vill!

Osäker om du har PCOS?

Hundratusentals kan ha PCOS utan att veta om det - ta vår PCOS-test för mer vägledning

Beta-APP

Just nu är det första versionen av appen som är lanserat, en så kallad "BETA" i syfte att verifiera appens effektivitet och kvalitetssäkra appens uppbyggnad och funktion. Detta är en viktig del i apputvecklingen för att kunna säkerställa avsedda användning inför framtida CE märkning.